april 22, 2024
Stort intresse för att plugga till massör utomlands

Stort intresse för att plugga till massör utomlands

Det syns ett allt mer ökat intresse för att bege sig utomlands i utbildningssyfte. Det blir som en form av semester och utbildning i ett fint paket. Det är en gedigen kombination att plugga till massör på en avslappnande plats med många soltimmar.

Utbildningar inom träning och hälsa ökar på marknaden, i takt med att allt fler blir medvetna om hur viktigt det är att ta hand om kroppen. Vad behöver vi tänka på för att må bra, för att uppnå en god hälsa? De exakta svaren skiljer sig beroende på vem man frågar.

Definitionen av god hälsa beror bland annat på våra livsstilar, personligheter och hur vi önskar leva våra liv. Många mår bättre av regelbundna utlandsresor. Att få chansen att ta del av en annan kultur och få slappna av med sol och bad.

Kombinationen av att plugga till massör och bo i en avslappnande miljö är väldigt omtyckt. Intresset ökar allt mer för att plugga till massör på Massage & Spaskolan på Gran Canaria. Utbildningen sker i San Agustin, som ligger i söder på Gran Canaria och där solchanserna är som allra störst.

Varför inte bli massör och jobba med ett yrke som emellanåt kan upplevas som ansträngande men även som otroligt flexibelt och spännande? Att jobba som massör är också ett väldigt givande arbete där man hjälper andra människor till ett fysiskt och mentalt bättre välbefinnande.

Svensk klassisk massage är idag världens mest kända behandlingsform när det gäller massage, vilket gör att en utbildning inom ämnet också gör det ännu lättare att kunna få jobb som massör direkt efter avslutad utbildning. Vill man inte jobba som anställd massör så finns också alltid möjligheten att kunna öppna upp sin egen praktik hemma i Sverige eller varför inte någonstans utomlands.

Massageutbildningar på Massage & Spaskolan

Plugga till massör på Massage & Spaskolan: Massörutbildning, Idrottsmassörutbildning och Spaterapeututbildning. Du kan välja enstaka utbildningar eller kombinera utbildning till Massör med antingen Idrottsmassör eller Spaterapeut.

Massörutbildningen sker under 8 dagar, vilka består av studier både med lärare och på egen tid. Anatomi, fysiologi, egentöjning och starta eget är några av kursens teoretiska ämnen. Praktik utför eleverna på varandra och på klienter utanför utbildningen. Kursen avslutas med både teoretiskt och praktiskt prov.

Idrottsmassörutbildningen är en påbyggnadskurs som sker under 4 dagar. Fokuset ligger på praktik, men det förekommer även en del teori av både lärare och på egen tid. Teorin innefattar information om idrottsmassage, motions- och idrottsskador samt terapeutisk töjning.

Spaterapeututbildningen inriktar sig på behandlingar som är mer avsett för avslappning.Spamassage, ansiktsmassage, ansiktsbehandlingar, manikyr, pedikyr och bodyscrub. Inte nog med att du kan plugga till massör på den vackra ön Gran Canaria, via en skola med fin kritik från tidigare elever, så kan du även välja att bli massör på Gran Canaria.

Passa på att utforska möjligheterna på ön under utbildningens gång eller stanna kvar lite längre efter utbildningen. Måhända du kanske till och med blir en av dem som stannar kvar och jobbar som massör hos Massage och Spaskolan på Gran Canaria efter att du är klar med din utbildning.

One thought on “Stort intresse för att plugga till massör utomlands

Comments are closed.