december 4, 2023
Välj rätt mobilskal till telefonen

Välj rätt mobilskal till telefonen

En iphone, ipad eller någon annan telefon och surfplatta är en dyr investering och ofta något man vill ska hålla länge. För att livslängden ska vara så lång som möjligt är det viktigt att man tar hand om sina saker. Det gör man bäst genom att var försiktig med dem och naturligtvis genom att skaffa ett skal som skyddar.

Det finns ett hav av skal att välja mellan när det kommer till telefoner och surfplattor. När man ska välja ett att köpa så är det egentligen en smaksak vilket man föredrar och hur mycket pengar man vill lägga på sitt skal. Man bör också fundera på hur mycket skalet ska tåla, om telefonen eller surfplattan används av ett barn så kanske det behöver vara mer robust.

Oavsett om man ska ha ett iPhone 13 pro skal eller något skal till en annan telefon eller surfplatta så bör man, precis som med allting annat, jämföra priserna.

Skydda din telefon på bästa sätt

För många är det allra viktigaste inte att skalet är snyggt utan att det skyddar telefonen på bästa sätt. För iphone så är Tough Armor det bästa skalet om man vill skydda sin telefon så mycket som möjligt. Det här mobilskalet skyddar telefonen utan att vara alltför klumpigt som en del skal kan vara. 

För att underlätta i vardagen har det här mobilskalet även en fiffig liten funktion. Det har nämligen ett inbyggt stativ som går att fälla ut och därmed möjliggöra att mobilen står upp. Det är smidigt när man till exempel tittar på film eller av andra anledningar inte vill sitta och hålla i telefonen. 

Förutom att skydda sin telefon med ett bra skal kan det också bara bra att köpa ett skärmskydd. Det hjälper till att hålla mobilens glas fri från repor. Det är inte helt ovanligt att skärmarna både får repor och i värsta fall spricker om man tappar dem eller de ligger i väskan. Med ett skärmskydd har man minskat den risken. Det är en billig investering till sin telefon eller surfplatta, det kostar nämligen en hel del att byta ut glaset om det går i sönder.

iPhone PRO Max mobilskal
iPhone PRO Max Tough Armor mobilskal i snygg Sierra Blue-färg. Foto från Skalhuset.se

För många är det självklara valet till telefonen ett plånboksskal. Det skyddar telefonen på ett bra sätt även om man skulle tappa den i golvet. Det är också praktiskt eftersom man kan förvara sina kort i det och skalet blir nästan som en plånbok. Plånboksfodral finns i många läckra färger och med fina mönster så det behöver inte vara så tråkigt med ett plånboksfodral till telefonen.