juni 4, 2023
Hälso- och träningsresor blir allt mer populära

Hälso- och träningsresor blir allt mer populära

Allt fler blir medvetna om hur viktigt det är att ta hand om sig själv och sin kropp. Att stressa ner, röra på sig mer och att äta mer hälsosamt. Ett sätt att få allt detta i ett paket är att boka en träningsresa till Spanien, vilket allt fler satsar på.

Vårt samhälle fylls av allt mer stress och krav från olika håll, vilket gör att alltför många glömmer bort sina egna behov. Att tänka mer hälsosamt innefattar inte bara träning och hälsosam mat.

Stress i längre perioder påverkar oss negativt, mentalt som fysiskt. Det leder vidare till andra negativa följder, exempelvis dålig sömn och energi, som i sin tur gör att du får sämre resultat från träningen och din kropp får svårt att fånga upp olika näringsämnen från maten.

Några fördelar med att åka på träningsresa

Det blir allt mer populärt att boka en hälso- eller träningsresa till Spanien. Gran Canaria har i många år varit ett populärt resmål för svenskar, så för många är det en självklarhet att välja en träningsresa till den ön, vilken kommer med många fördelar:

  • Du kan få ny inspiration och motivation till din egen träning, även om du inte deltar på alla pass.
  • Ny miljö och varmare klimat för dig mer avslappnad och mottaglig för nyheter.
  • Du får möjlighet att testa nya saker, till exempel mer vattenaktiviteter.
  • Med all sannolikhet kommer du att samla på dig nya vänner.
  • Kombinationen av avkopplande miljö, träning, nya insikter och erfarenheter kommer att fylla dig med ny positiv energi.

Skräddarsy din träningsresa till Spanien med Welltours

Du kan skräddarsy din resa genom att själv välja vilka aktiviteter som ska ingå i ditt paket. Det finns olika alternativ beroende på vilken typ av resa du väljer.

 Oavsett val av resa som kommer du att vara på ett område där det bland annat finns 3 poolområden, restaurang, minimarket, tennisbana, putting green och boulebana.

  • Hälsoresorna består av aktiviteter i lugnt tempo, som rörelseträning, rehabilitering och avkoppling. Dessutom får du tillfälle att njuta av yoga i soluppgången.
  • Med träningsresorna följer ett stort urval av träningspass, vilka mestadels sker utomhus. Det stora utbudet ger en mix av kondition, styrka, intervallträning, koordination och balans.
  • Några av träningspassen är core, beach workout, crossfit, högintensiva intervaller och vattenaerobics. Även möjlighet att boka massage, som alla resenärer med Welltours får till ett lägre pris.
  • Träningsläger skapas efter föreningens önskemål. Det finns tre paket att välja mellan och skillnaderna gäller bland annat vilken mat som ingår; frukost, halvpension eller helpension. Samt eventuellt gym och massagebehandlingar.
  • Gruppresor arrangeras efter kundens önskemål. Några aktiviteter man kan välja: gruppträningspass, pt-pass, yoga, hiking och vattenaerobics.

Börja redan nu att med planera din träningsresa till Spanien!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *